17. dec, 2016

En hoe ziet het eruit voor mij?

Wat moeten de 5 overige A/B kandidaten in reeks 1 nog presteren in de inhaalpartijen om vóór mij te komen in het eindklassement en de kwalificatie voor de A reeks te halen? Ik ben de 6-e kandidaat en er zijn maar 4 plaatsen meer.

 

 

 

Niels moet 5 halen hetzij 1,5 uit 2 tegen Piet en Geert V. Met 4,5 komt hij gelijk met mij maar ik won onze onderlinge partij.

Piet moet ook 5 halen (zelfde reden) hetzij 2,5 uit 3 tegen Jean, Niels en Geert V.

Bart M moet winnen van Frans om op 4,5 te komen zoals ik. Onze onderlinge partij werd remise. We wonnen allebei al ne keer met zwart en als hij zijn laatse partij wint (= met wit) dan hebben we allebei 2 winstpartijen en staan we nog volkomen gelijk. Het 4-e scheidingscriterium zal bepalend zijn.

Aurèle moet maar een halfje halen uit zijn laatste twee partijen tegen Frans en Dave.  Met 4,5 heeft hij genoeg want wij speelden onderling wel remise maar hij heeft meer winstpartijen.

Geert heeft nog de zwaarste opdracht ... hij moet alles winnen in de laatste drie partijen tegen Piet, Guy en Niels om op 4,5 te komen.  Maar hij haalt het dan wel door meer winstpartijen te hebben.

Spannend toch!