Results and ranking

19. sep, 2020
De COVID-19 regels voor onze clubschakers


Vrijdag 2 oktober gaat ons clubkampioenschap van start. De COVID regels worden strikt nageleefd en wij verhuizen naar de sportzaal juist naast ons clublokaal. Voor dit seizoen zal ik "passen" ... ik kwam vorig seizoen al met moeite uit mijn zetel op vrijdagavond en met de nog steeds aanwezige corona dreiging verkies ik de vrijdagavond in mijn zetel te blijven met een lekker wijntje!

15. sep, 2020
Onze corona richtlijnen moeten strikt opgevolgd worden


Vrijdag gaan we van starten we met de traditionele schaaksimultaan tegen clubkampioen Geert V. Op 2 oktober start dan het clubkampioenschap "face to face" maar met strikte navolgen van de Corona policy en terecht! Ik had het zo al moeilijker en moeilijker om de vrijdagavond uit mijn zetel te komen en geloof dat ik dit jaar zal passen ... ik blijf wel lid van de club.

6. mrt, 2020

Persoonlijke omstandigheden (niet COVID-19) hebben mij genoodzaakt ook de voorlaatste ronde niet te spelen.

15. feb, 2020

Met zwart tegen Bart Quintelier. Een minatuurtje in 16 zetten. Bart speelt te snel blundert in de opening en verliest een Toren. Op zet 16 laat hij nog een kwaliteit schieten en geeft op. Vroeg thuis dus en nog juist op tijd om het slot van de "Heetste (Valentijn) markt in De Panne" te kunnen meemaken.
En goed nieuws: