29. nov, 2015

5-e ronde op 27/11/15 op verplaatsing naar Brugge

Uitzonderlijk wordt er in Oostkamp gespeeld ... geen thuisvoordeel dus voor de Bruggelingen ;-)  KBSB 6 … het is tegen een jeugdploeg naar het schijnt dus altijd opletten temeer daar we niet met onze sterkste formatie kunnen aantreden.

Op verplaatsing doet Claudy niet mee in Veurne 1, we verliezen dus Frans op ons eerste bord in onze ploeg.  Ook Aurèle op bord 2 moeten we missen want die vertrekt op vakantie naar Sri Lanka. Ook ik geef verstek, na het veteranentoernooi van de NPC in Calais heb ik rust nodig  … en het is Beach Endurance … en mijn Monique begint het welletjes te vinden .

Dus bij Veurne 2 wordt Jean bord 1, Guy, ook ”capitaine du jour” ,die eigelijk omwille van familiale verplichtingen ook liever niet zou spelen offert zich op en volgt op bord 2 (toffe gast met clubspirit die Guy!). We trommelen onze Joker Renaat  weer op voor bord 3 en Brecht sluit af op bord 4.  Uiteindelijk komt Renaat nog met John Vanheste op de proppen voor bord 3 en Renaat komt zo op bord 4 ipv Brecht. De wijzigingen van het laatste uur mochten echter niet baten want beiden verloren.  Guy en Jean haalden het volle punt binnen zodat we nog een gelijkspel uit de brand slepen. 

Volledig verslag van Guy vind je op de website van de club via deze link.