Nieuws en matchverslagen

2. dec, 2019

Mijn eerste optreden in deze IC was niet bepaald een succes. Ik vergis mij in de opening en moet daarna opteren voor een kamikaze voortzetting om wat tegenspel te krijgen (mijn vechtlust blijft blijkbaar intact). Houdini ziet mijn stelling zet na zet achteruit gaan en in de laatste fase verlies ik nog mijn Dame ... Houdini merkt op dat dit nog de beste oplossing was om het spel nog wat te rekken in die hopeloze stelling (+16,5 voor wit). Ik heb toen toch maar opgegeven! Partij om snel te vergeten? Ba neen gij ... onderzoeken wat mij beïnvloedde om die fout in de opening te maken zodat dit niet meer voorkomt!

Bij mijn vertrek zag ik Jean een stuk winnen (gewonnen stelling) en Renaat stelde remise voor door herhaling van zetten (in een betere stelling me dunkt) spijtig! Laat ons hopen dat Diederik het volle punt kan binnenhalen zodat wij de 5-e ronde alsnog kunnen winnen. Het mocht niet zijn ... het werd remise en dus 2-2 gelijk spel voor de ploeg. Jammer!

18. nov, 2019

Ook dit liep niet zoals verwacht …verlies met 3,5 … 0,5. We zakken naar de 5-e plaats in het klassement.

20. okt, 2019

We versterken ons met Geert Daneel op het eerste bord ... maar moeten ons toch tevreden stellen met een gelijkspel. Spijtig!

15. okt, 2019

Veurne doet het goed en wint opnieuw. De thuiswedstrijd tegen Izegem 2 werd met 3-0 cijfers overtuigend gewonnen. We staan metéén eerste in het algemeen klassement.

29. sep, 2019

Na onze desastreuze ervaring in N IV vorig seizoen (algemeen forfait in de 2-e ronde) doen we een nieuwe poging in N V.

Onze voorzitter maakte deze keer een rigoureuze planning voor gans het seizoen om catastrofes zoals verleden jaar te vermijden.

Voor de eerste ronde verplaatst de ploeg zich naar Gent om tegen KGSRL 12 te spelen. De ploeg won met 2,5-1,5 .

Ik speel ook de interclubs in Frankrijk, mijn optreden zal beperkt zijn als reservespeler.